Despre

Experiența acumulată în afaceri în diverse domenii de activitate ne-au făcut cu usurintă să constatăm că în zona în care ne desfăsurăm activitatea exista în momentul inițierii acestui proiect o discrepanță majoră între cerere și ofertă.

Aplicând strategia excelenței și având o viziune bine conturată a afacerii noastre am reușit cu resurse relativ modeste să furnizăm servicii de profil din ce în ce mai bine cotate în piață.

Ne adresăm gorjenilor care se întorc acasă din străinătate și au nevoie de o masină, oamenilor de afaceri, persoanelor care au un autovehicul în service și vor să se deplaseze rapid, turiștilor interesați să viziteze Gorjul și nu numai, persoanelor care caută închirierea unui automobil elegant și sigur pentru diverse evenimente importante din viața lor.

Incepând cu 2017 datorită prezentei imagini în online dorim să ne consolidăm poziția ca lider de piață în aria geografică în care ne desfăsurăm activitatea, pe această nișă.

Apelăm la actualii și viitorii noștri clienți (pe care îi considerăm parteneri de cursă lungă) să contribuie continuu prin atitudinea constructivă pe care o au la dezvoltarea unui serviciu de închirieri auto din ce in ce mai bun pentru beneficiul ambelor părți.

Multumidu-vă anticipat vă urăm drum excelent, fără incidente rutiere!

2 comentarii la „Despre

  1. Ma numesc SEBASTIAN,locuiesc in Italia,si anul acesta am inchiriat pentir a 2 oara masina de la aceasta firma.Motivele care m au determinat:-punctualitate;-masini bune;-mereu patonul foarte amabil;-rapiditatea cu care a rezolvat o mica problema pe care am avuto o cu masina.RECOMAND ⭐️⭐️⭐️⭐️

  2. Buna ziua , am inchiriat de doua ori masini de la aceasta firma , si am ramas extrem de placut. Au fost extrem de amabili , nu am avut probleme , o atitudine foarte prietenoasa , au gasit solutii favorabile la toate cererile noastre fara costuri suplimentare .Recomand din toata inima ⭐⭐⭐⭐⭐

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *